Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 20/5: Ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα – Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία - Gkourou.com Survivor Trailer 20/5: Ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα – Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία

Survivor Trailer 20/5: Ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα – Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό επεισόδιο (19/5) του Survivor οι παίκτες της Μπλε ομάδας ηττήθηκαν στον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και έτσι στο συμβούλιο που ακολούθησε έπρεπε να βγάλουν έναν παίκτη τους στον τάκο.

Τελικά πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Σταμάτης, ο οποίος αφού άκουσε το όνομά του ανέφερε: «Νιώθω καλά, το περίμενα και πριν έρθει η Δώρα. Αποδέχομαι αυτή την ψήφο, έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας στην καλύβα, υπάρχει μια μονομαχία μπροστά και γω είμαι έτοιμος να παλέψω για την παραμονή μου».

Αίσθηση προκάλεσε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η απόφαση των Κόκκινων να μην πάρουν μαζί τους στο έπαθλο την Δώρα όπως αρχικά είχαν ανακοινώσει.

Αυτή η δυσάρεστη έκπληξη φαίνεται ότι έχει κάνει την παίκτρια των Μπλε να φορτιστεί συναισθηματικά, ενώ σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει για το αποψινό επεισόδιο (20/5) η Δώρα θα ξεσπάσει και σε κλάματα.

«Είναι πολύ αχάριστο αυτό που έγινε, εγώ δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Θα έπρεπε να με πάρουν και ας καθόμουν σε μία γωνία και ας έκανα μόνη μου ό,τι ήταν να κάνουμε εκεί. Ξέρουν ότι θα στεναχωρηθώ!», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. 

Δείτε ΕΔΩ μία πρώτη εκτίμηση με το ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement