Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 13-5: Ένταση στον 2o αγώνας ασυλίας με Δαλάκα και Χριστόφορο - Ποιοι κερδίζουν σήμερα; - Gkourou.com Survivor trailer 13-5: Ένταση στον 2o αγώνας ασυλίας με Δαλάκα και Χριστόφορο - Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Survivor trailer 13-5: Ένταση στον 2o αγώνας ασυλίας με Δαλάκα και Χριστόφορο - Ποιοι κερδίζουν σήμερα;


Διαφήμιση - Advertisement

  


 

Με ανατροπές ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor. Μέσα από ένα έκτακτο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες  όσα θα αλλάξουν στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στον αγώνα για την πρώτη ασυλία οι Κόκκινοι έχασαν και η Δώρα Νικολή βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Η παίκτρια των Κόκκινων αφού άκουσε το όνομά της ανέφερε: «Το περίμενα, αλλά δεν θεωρώ ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί. Το περίμενα, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, έχω αποδείξει πόσο δυνατή είμαι. Προχωράμε παρακάτω. Πολλές φορές καλούμαστε να ψηφίσουμε συναισθηματικά πολλές φορές και το δέχομαι. Αυτή τη διαδικασία θα την περάσουμε πολλές φορές, όποιος είναι πιο δυνατός θα μείνει».

Στο νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν σήμερα (13/5) οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor, Κόκκινοι και Μπλε θα πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως φαίνεται και από το trailer που έχει κυκλοφορήσει, κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρξει ένταση στην Κόκκινη ομάδα, καθώς η Κατερίνα Δαλάκα και ο Χριστόφορος Ταξίδης θα λογομαχήσουν. Μάλιστα, η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του αγώνα.  

Δείτε ΕΔΩ μία πρώτη εκτίμηση με το ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία 


Διαφήμιση - Advertisement