Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 12-05: Πήρε οριστικά την απόφαση ο Ατζούν – Την ανακοινώνει ο Λιανός στους άναυδους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο - Gkourou.com Survivor trailer 12-05: Πήρε οριστικά την απόφαση ο Ατζούν – Την ανακοινώνει ο Λιανός στους άναυδους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο

Survivor trailer 12-05: Πήρε οριστικά την απόφαση ο Ατζούν – Την ανακοινώνει ο Λιανός στους άναυδους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία νέα εβδομάδα αρχίζει σήμερα (12/5) στο Survivor και όπως φαίνεται και από το trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, θα είναι γεμάτη ανατροπές.

Σύμφωνα λοιπόν με το trailer, οι δύο ομάδες θα πάνε σε ένα έκτακτο συμβούλιο, στο οποίο και θα τους ανακοινωθεί ότι από εδώ και πέρα θα παίζουν με τους παίκτες του τουρκικού “Survivor All Star”.

«Survivors καλωσήρθατε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Βρισκόμαστε εδώ για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα σας ενθουσιάσει. Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει! Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους “All Stars Survivors”», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Μένει φυσικά να δούμε πώς θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη τους Μπλε και τους Κόκκινους, καθώς και το ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. 

Δείτε ΕΔΩ μία πρώτη εκτίμηση με το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία 


Διαφήμιση - Advertisement