Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 31-5: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους - Gkourou.com Survivor spoiler 31-5: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους

Survivor spoiler 31-5: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το βράδυ της Πέμπτης, οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Από την κόκκινη ομάδα, οι Χριστόφορος Ταξίδης και Κατερίνα Δαλάκα, και από την μπλε ομάδα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, βρέθηκαν αντιμέτωποι.

Ένας από τους τρεις θα έβλεπε το όνειρό του στο Survivor να τελειώνει, καθώς θα έπρεπε να επαναλάβει μια σειρά αγωνισμάτων για να αντιμετωπίσει τη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ώστε να καθοριστεί ποιος θα αποχωρούσε από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, οι παίκτες θα έπρεπε να αγωνιστούν όλοι με όλους, με τον στόχο να είναι η αποφυγή των περισσοτέρων ηττών. Μετά από μια μακρά δοκιμασία, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σταμάτης Ταλαδιανός εξασφάλισαν την παραμονή τους, κατακτώντας πέντε νίκες.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης θα έπρεπε να ξαναμπεί στη μάχη, αυτή τη φορά ενάντια στη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, διεκδικώντας τη θέση του στο παιχνίδι. Η Δώρα Νικολή νίκησε και εξασφάλισε την παραμονή της, αφήνοντας τους άλλους δύο παίκτες να συνεχίσουν την πάλη τους.

Τελικά, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ηττήθηκε με σκορ 5-2 και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 1.000 ευρώ την εβδομάδα είναι η αμοιβή της. Αν ήταν βέβαια Διάσημοι θα μπορούσε να πάρει και 9.000 ευρώ, αλλά θα συμβιβαστεί με αυτά.

13 εβδομάδες κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, 1.000 έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό κάθε εβδομάδα, δηλαδή 13.000 ευρώ συνολικά. Όχι κι άσχημα ε;

 Δείτε σε λίγο ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement