Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 19-5: Ποιοι θα κερδίσουν την 1η ασυλία; (UPDATE) - Gkourou.com Survivor Spoiler 19-5: Ποιοι θα κερδίσουν την 1η ασυλία; (UPDATE)

Survivor Spoiler 19-5: Ποιοι θα κερδίσουν την 1η ασυλία; (UPDATE)


Διαφήμιση - Advertisement

 

 

Survivor Spoiler 19-5: Επιστρέφει το Survivor στη… δράση την Κυριακή, με την τελευταία εβδομάδα διεξαγωγής των ασυλιών με ομαδική μορφή και χωρίς αποχώρηση, αφού ο παίκτης που θα χάσει τη μονομαχία των ασυλιών θα αναμετρηθεί με τη Δώρα Νικολή και ένας εκ των δύο θα βρεθούν εκτός παιχνιδιού.

Ολα, πλέον, κρέμονται από μια κλωστή, καθώς οι ισορροπίες στο αγωνιστικό επίπεδο, είναι λεπτές και πάλι θα καθοριστούν όλα από την απόδοση των Τούρκων All Star που -εκτός απροόπτου- θα λάβουν και πάλι μέρος στο παιχνίδι.

Καθοριστικό ρόλο, επίσης, θα παίξουν οι τραυματισμοί και η κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται Φάνης Μπολέτσης και Γιώργος Γκιουλέκας,.

Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις και στον τρόπο με τον οποίο θα πλαισιωθούν οι δύο ομάδες από τους Τούρκους All Stars, τότε οι Μπλε έχουν προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Μιλάμε πάντα για πρόβλεψη. Σε λίγο θα έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες. 

ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement