Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 12-5: Η 1η ασυλία και η 1η υποψηφιότητα - Gkourou.com Survivor Spoiler 12-5: Η 1η ασυλία και η 1η υποψηφιότητα

Survivor Spoiler 12-5: Η 1η ασυλία και η 1η υποψηφιότητα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 12-5: Νέο ενδιαφέρον από σήμερα στο Survivor, με τη μίξη Ελλήνων και Τούρκων All Star, στα αγωνίσματα για τις 4 ασυλίες της εβδομάδας.

Η ανατροπή είναι γεγονός, καθώς από την πλευρά του Ατζούν, βγήκε και ο τελευταίος… λαγός απ’ το καπέλο, πριν μετατρέψει το Survivor σε ατομικό.

Δεν είναι ακόμα η ώρα, αφού απομένουν 9 Έλληνες στον Άγιο Δομίνικο, οπότε ο Τούρκος παραγωγός, επέλεξε να «παντρέψει» τις ελληνικές με τις τουρκικές ομάδες, ώστε να διεξαχθούν μικτά αγωνίσματα για τις ασυλίες της εβδομάδας.

Και, πλέον, αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι αν αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, κάτι που θα κριθεί -προφανώς- εκ του αποτελέσματος, τόσο στους στίβους μάχης, όσο και στους δείκτες της τηλεθέασης.

Οπως και να το κάνουμε, είναι μια σαφής παρέμβαση στην ομαλή ροή του παιχνιδιού, που κανένας δεν ξέρει, αυτή την περίοδο, ποιους θα ευνοήσει. Και αυτό, διότι οι Ελληνες παίκτες μπορεί να έχουν απομείνει 9, οι Τούρκοι, ωστόσο, είναι συνολικά 13.

Τώρα, τι πρέπει να περιμένουμε στα ελληνικά δεδομένα και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ασυλίας;

Ποιος μπορεί να είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση;

Αν πάμε με την εκτίμησή μας πως απόψε θα δούμε τους Κόκκινους να κατακτούν τη νίκη, μετά την προσθήκη στο παιχνίδι των Τούρκων All Star, τότε οι Μπλε θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού.

Μετρημένα εδώ τα κουκιά, σίγουρος πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Μοναδική περίπτωση αυτό να μη συμβεί, να ζητήσει ξανά, είτε η Σταυρούλα, είτε ο Ντάνιελ να είναι υποψήφιοι, κάτι που τώρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Σε περίπτωση, βέβαια, που οι Μπλε είναι αυτοί που απόψε πάρουν τη νίκη, τότε από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας, στο Συμβούλιο του Νησιού, όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Με δεύτερο φαβορί τον Χριστόφορο.

Θα είναι σκάνδαλο των σκανδάλων, αν και πάλι οι Κόκκινοι στείλουν τη Δώρα στον τάκο 

Δείτε ΕΔΩ μία πρώτη εκτίμηση με το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία 


Διαφήμιση - Advertisement