Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 1-5: Οριστικό! Αυτή είναι η 4η υποψήφια - Gkourou.com Survivor Spoiler 1-5: Οριστικό! Αυτή είναι η 4η υποψήφια

Survivor Spoiler 1-5: Οριστικό! Αυτή είναι η 4η υποψήφια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την παραμονή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο φετινό Survivor! Μια πολύ δυνατή παίκτρια που επέστρεψε για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται κατά κύριο λόγο εκτός αγωνισμάτων αφού ένας τραυματισμός στο χέρι δεν της επιτρέπει πολλές φορές να μπει να αγωνιστεί. Απόψε, μετά την ψήφισή της από τους συμπαίκτες της στο χθεσινό επεισόδιο, θα μπει να τρέξει το run, ένα πολύ απαιτητικό run κι αυτό - όπως φαίνεται - θα είναι το μεγάλο και καθοριστικό για την συνέχειά της στο παιχνίδι, λάθος της.

 Στο τρέιλερ, όμως, αυτό που κυριαρχεί είναι ο τραυματισμός της Ασημίνας, η οποία εμφανίζεται να σφαδάζει από τους πόνους και να ξεσπά σε κλάματα, γεγονός που μένει να δούμε απόψε αν και σε τι ποσοστό θα επηρεάσει την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά -κυρίως- τη συμμετοχή της στο αγώνισμα για την αποφυγή της αποχώρησης. 

 Ετσι, λοιπόν, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και τηρουμένων των συνθηκών που επικρατούν στη Μπλε ομάδα, με βάση τη λογική και μόνο, οι Μπλε είναι αυτοί που έχουν ελαφρύ προβάδισμα, για την κατάκτηση της τέταρτης ασυλίας.

Θα έχουμε ανατροπή στα προγνωστικά από τους Κόκκινους και την ισοφάριση σε 2-2, ώστε όλα -για το μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας- να κριθούν στο αγώνισμα επάθλου της Μ. Πέμπτης;

ΝΑΙ…

Οι Κόκκινοι είναι αυτοί που απόψε κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για την τέταρτη ασυλία, κάνουν άρα το 2-2 και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού, για να αναδείξουν τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ποια παίκτρια είναι η 4η υποψήφια;

Η Αναστασία Τσέρου. Η Αναστασία βγαίνει στον τάκο από την Μπλε ομάδα και θα διεκδικήσει την παραμονή της στο Survivor, στις μονομαχίες της Πέμπτης. 

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδιζει το τεράστιο έπαθλο της Πέμπτης.


Διαφήμιση - Advertisement