Διαφήμιση - Advertisement
Συναγερμός για βόμβες σε πολλά σχολεία της Αττικής - Εστάλη μαζικό email - Gkourou.com Συναγερμός για βόμβες σε πολλά σχολεία της Αττικής - Εστάλη μαζικό email

Συναγερμός για βόμβες σε πολλά σχολεία της Αττικής - Εστάλη μαζικό email


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Τετάρτης όταν αρκετά σχολεία της Αττικής έλαβαν απειλητικό email το οποίο αναφέρει ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες εντός των εγκαταστάσεων.

Όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr δάσκαλος του 22ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου έχει σταλεί μαζικό email σε αρκετά σχολεία το οποίο αναφέρει ότι «έχει τοποθετηθεί βόμβα στο σχολείο. Θα σας ανατινάξουμε».

Η διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου ενημέρωσε τις Αρχές και αυτή τη στιγμή βρίσκονται πυροτεχνουργοί και αστυνομία στο σημείο προκειμένου να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Εξοργισμένοι οι γονείς ενημερώθηκαν για την εξέλιξη από τους εκπαιδευτικούς και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν με τα παιδιά τους, ώστε να ολοκληρώσουν οι Αρχές το έργο τους.

Σημειώνεται ότι τηλεφώνημα για βόμβα δέχθηκαν νωρίτερα σήμερα το 21ο και το 7ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης αλλά και το 7ο Δημοτικό Γέρακα.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για φάρσα. Ωστόσο τα κτίρια εκκενώνονται μέχρι να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement