Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπή με την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στη Νίκαια η οποία δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι - Gkourou.com Ανατροπή με την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στη Νίκαια η οποία δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Ανατροπή με την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στη Νίκαια η οποία δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανατροπή στην υπόθεση με μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στη Νίκαια, το βράδυ της Δευτέρας, η οποία όπως δήλωσε δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι έρευνες του ιατροδικαστή έδειξαν πως η 57χρονη αυτοτραυματίστηκε, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της, που είχε αρχικά προσαχθεί ως δράστης, να αφεθεί ελεύθερος.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, όταν η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία ζητώντας βοήθεια, αναφέροντας πως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα αιμόφυρτη έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια στην οδό Αρτέμιδος 44 στη Νίκαια. Σύντομα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που εντόπισαν την 57χρονη γυναίκα αιμόφυρτη με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, έχοντας όμως τις αισθήσεις της και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε υποδείξει τον σύζυγό της ως δράστη της επίθεσης. Ο 57χρονος, με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, είχε προσαχθεί στο παρελθόν έξι φορές για παρόμοια περιστατικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης είχε προσαχθεί μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022, τρεις φορές το 2024, με τελευταία φορά στις 27 Απριλίου, όπου πάλι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.

Το θύμα είχε αρνηθεί στους αστυνομικούς την μεταφορά της σε δομή και τοποθέτηση εφαρμογής "panic button" με αρνητική απάντηση.

Γείτονας, μιλώντας για το περιστατικό, ανέφερε πως συχνά ακούγονταν φωνές και έρχονταν περιπολικά στο σπίτι. "Ακούμε φωνές, έρχεται συχνά η αστυνομία (…) Πολλές φορές η αστυνομία ερχόταν. Η τελευταία φορά που ήρθε πριν μια βδομάδα (…) Άκουσα την γυναίκα να φωνάζει (…)" είπε συγκεκριμένα.


Διαφήμιση - Advertisement