Διαφήμιση - Advertisement
Πάνος Μιχαλόπουλος: Πού πέρασε το Πάσχα ο ηθοποιός - Gkourou.com Πάνος Μιχαλόπουλος: Πού πέρασε το Πάσχα ο ηθοποιός

Πάνος Μιχαλόπουλος: Πού πέρασε το Πάσχα ο ηθοποιός


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Πάνος Μιχαλόπουλος από το 2008 έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μόνιμα στην Καλαμάτα, όπου καλλιεργεί τη γη των προγόνων του.

Σύμφωνα με την Espresso ο ηθοποιός πέρασε το Πάσχα στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του σπίτι. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποφάσισε τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας να βρεθεί στον τόπο όπου μεγάλωσε, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και κοντά στα αγαπημένα του συγγενικά πρόσωπα.

Το Πάσχα στον τόπο του

Μεγάλη Δευτέρα και ο Πάνος Μιχαλόπουλος κάνει την εμφάνισή του στο χωριό του. Εκεί όπου βρίσκεται όλο το σόι του, αλλά και οι συντοπίτες του πίνουν νερό στ’ όνομά του. Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μιχαλόπουλος, το άλλοτε «Τσακάλι», βρίσκεται στο χωριό, ο ερχομός του γίνεται πρώτη είδηση και από στόμα σε στόμα όλοι οι κάτοικοι περιμένουν πώς και πώς να τον δουν και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

Άλλωστε με τον Μιχαλόπουλο μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Στο πατρικό του σπίτι οι πρώτοι συγγενείς αρχίζουν να καταφθάνουν και να τον καλωσορίζουν, ενώ, όπως μας μετέφεραν από εκεί, ο ίδιος δεν αρνήθηκε τις ημέρες που βρέθηκε στον τόπο του να λάβει μέρος και σε κάποιες δημόσιες ενέργειες καλλωπισμού του χωριού.

Εκεί όπου από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί και να γίνει αγρότης. Ο ίδιος μάλιστα σε παλιότερες δηλώσεις του στην Espresso είχε αναφερθεί σε αυτόν τον νέο ρόλο ζωής που είχε αναλάβει, καθώς ο πολυαγαπημένος του πατέρας τού είχε αφήσει τα χωράφια ως παρακαταθήκη με σκοπό να τα προσέχει.


Διαφήμιση - Advertisement