Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέχουν σήμερα – «Μπορεί να ερωτευτούν το λάθος άτομο» - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέχουν σήμερα – «Μπορεί να ερωτευτούν το λάθος άτομο»

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέχουν σήμερα – «Μπορεί να ερωτευτούν το λάθος άτομο»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Όταν η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 28 Μαΐου, τρία ζώδια κινδυνεύουν να ερωτευτούν το λάθος άτομο.

Όταν ερωτευόμαστε, το μόνο που έχουμε είναι το ένστικτό μας και η επιθυμία να κάνουμε κάτι με αυτό που νιώθουμε. Το να ερωτευτούμε είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και καθώς επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αφεθεί, σπάνια σκεφτόμαστε τι είναι ακριβώς αυτό που ξεκινάμε.

Κάπως έτσι καταλήγουμε μερικές φορές να ερωτευόμαστε το λάθος άτομο, όπως κινδυνεύουν να κάνουν τρία ζώδια κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 28 Μαΐου 2024.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέχουν στα ερωτικά τους στις 28 Μαΐου

  • Ταύρος
  • Σκορπιός
  • Υδροχόος

Ταύρος

Το τελευταίο πράγμα που σας ενδιαφέρει όταν ερωτεύεστε ένα άτομο είναι το βιογραφικό του. Δεν είσαι εκεί για να δεις τι σε περιμένει αν κάνεις σχέση μαζί του, καθώς είσαι πολύ αφοσιωμένος στο να ζεις στο παρόν. Το μέλλον είναι για τους άλλους και εκεί είναι που υπάρχει το άγχος. Αποφεύγετε αυτού του είδους τα πράγματα, οπότε όταν ερωτευτείτε, αν αποδειχθεί ότι είναι το «λάθος άτομο», τότε δεν πειράζει. Θα το ζήσετε.

Κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα μπει κάποιο καινούργιο άτομο στη ζωή σου και δεν θα ελέγξεις τις συστάσεις του. Στις 28 Μαΐου ερωτεύεσαι δυνατά και δεν είσαι καθόλου προσεκτικός.

Αν και οι άλλοι μπορεί να μη συμφωνούν με το ρομαντικό σας στυλ και να σας προειδοποιούν εσάς δεν σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς, τις επιλογές σας ή τους ανθρώπους με τους οποίους βγαίνετε. Θα ερωτευτείς όποιον θέλεις, αφού για τη ζωή σου μιλάμε εδώ.

Στο μυαλό σου, η ζωή δεν είναι τίποτα χωρίς να μαθαίνεις από τα λάθη, και ενώ δεν ενθουσιάζεσαι να τα κάνεις (ειδικά όταν πρόκειται για την αγάπη και τον έρωτα), θα πάρεις το ρίσκο σου και θα αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν. Όταν ερωτεύεσαι, απολαμβάνεις τη στιγμή, και αν πρέπει να το πληρώσεις με τύψεις αργότερα, τότε δεν έγινε και κάτι. Αυτό είναι το συναίσθημά σου, Ταύρε. Όλα είναι καλά για σένα.

Σκορπιός

Το να ερωτευτείς το λάθος άτομο είναι βασικά μέρος της διαδικασίας για σένα, Σκορπιέ, καθώς δεν είσαι ο ιδεαλιστής που νομίζουν οι άλλοι ότι είσαι. Όταν κάποιος αρπάζει την καρδιά σας, πηγαίνετε μαζί του. Και κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα κάνεις ακριβώς αυτό.

Όλα σου φαίνονται αρκετά καλά και τίποτα δεν σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς θα είναι το μέλλον. Δεν είσαι ερωτευμένος/η με κάποιο σκοπό ή ατζέντα. Είσαι απλά εκεί, απολαμβάνοντας τη ζωή όπως σου έρχεται.

Η εμπειρία σε κάνει ολοκληρωμένο άνθρωπο, και η εμπειρία που θα έχεις στις 28 Μαΐου σου επιτρέπει να ξέρεις ότι το να ρισκάρεις είναι αυτό που κάνει τη ζωή σου διασκεδαστική, Σκορπιέ. Μπορεί να έχεις αυτή την εμπειρία με κάποιον που είναι εντελώς λάθος για σένα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να το δεις αυτό. Δεν είναι ότι το «λάθος» τους είναι τραγικό ή επικίνδυνο, απλώς μπορεί να μην έχει διάρκεια όπως είναι.

Οπότε, αυτό είναι δικό σου. Και γνωρίζοντας εσένα, θα πάρεις αυτό το ρίσκο γιατί είσαι ζωντανή αυτή τη στιγμή και αυτό είναι που σου αρέσει. Κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη, ο έρωτας είναι στον αέρα, και δεδομένου ότι δεν ψάχνετε για ένα συμβόλαιο που να δηλώνει την τελειότητα της σχέσης, είστε καλά να προχωρήσετε όπως είναι.

Υδροχόος

Ξέρετε ήδη ότι έχετε ερωτευτεί το λάθος άτομο και για κάποιο λόγο αυτό φαίνεται να ενοχλεί τους άλλους πολύ περισσότερο από ό,τι εσάς. Στην πραγματικότητα, δεν σε ενοχλεί καθόλου, Υδροχόε, πράγμα που είναι ενδιαφέρον, αν σκεφτείς ότι εσύ είσαι αυτός που θα νιώσει την απογοήτευση. Αλλά αυτό είναι το μέλλον, και ποιος χρειάζεται να μπει στο άγχος να ανησυχεί για το μέλλον; Όχι εσύ, Υδροχόε. Η ζωή είναι τώρα.

Το ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με εσάς είναι ότι αυτό το «λάθος άτομο» είναι απολύτως κατάλληλο για εσάς αυτή τη στιγμή. Δεν είσαι σαν τους άλλους ανθρώπους, Υδροχόε, είσαι μοναδικός, και διελεύσεις όπως το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη πραγματικά το αναδεικνύουν αυτό μέσα σου. Δεν υπογράφετε για μια μακροχρόνια δέσμευση.

Άλλωστε μόλις τώρα ερωτευτήκατε. Δεν λαμβάνεις κακές δονήσεις από αυτό το άτομο, οπότε, στο μυαλό σου, μπορείς να απολαύσεις αυτό που έχεις, όσο το έχεις.

Αν αυτό ενοχλεί τους άλλους, τότε ίσως θα έπρεπε να αποκτήσουν την δική τους ζωή αντί να ασχολούνται με την δική σου. Είστε ένα άτομο που αποζητά την εμπειρία, και δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το «λάθος».

Αν ένα άτομο μπαίνει στη ζωή σας, τότε είναι γραφτό να γίνει, άσχετα με το τι έχει ως αποτέλεσμα η παρουσία του στη ζωή σας. Δεν μπορείτε να μείνετε στην κρεβατοκάμαρά σας ελπίζοντας ότι το τέλειο άτομο θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα σας γλιτώσει από το λάθος. Είστε, στην πραγματικότητα, ανοιχτοί σε όλα όσα σας προσφέρει η ζωή, θετικά και αρνητικά.


Διαφήμιση - Advertisement