Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 9/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία - Gkourou.com Survivor Spoiler 9/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία

Survivor Spoiler 9/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 

 

Μία ανάσα πριν από το «Πάρτι της Ένωσης» στο Survivor, Μπλε και Κόκκινοι είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, έτσι ώστε να μην αποχωρήσει κάποιος παίκτης από την ομάδα τους.

Βέβαια, σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει για το σημερινό επεισόδιο (9/4), στην Μπλε ομάδα οι τόνοι θα ανέβουν, με την Σταυρούλα και την Αναστασία να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως οι γυναίκες είναι πιο συχνά υποψήφιες προς αποχώρηση.



«Φοβούνται όλοι οι άνδρες να βγουν υποψήφιοι! Κάποιοι Μπλε φοβούνται να βγουν υποψήφιοι ή δεν θέλουν», αναφέρει η Σταυρούλα. Από την πλευρά της η Αναστασία σημειώνει: «Για σένα είναι κρίμα ας πούμε, για μας δεν πειράζει. Ψυχή να έχουμε να πηγαίνουμε σε μονομαχίες κάθε εβδομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό συμβούλιο, οι Μπλε έβγαλαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή, ο οποίος δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. 

Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Τελικά το trailer έδειξε τον νικητή όπως σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ αφού οι Μπλε κατακτούν απόψε τη νίκη και είναι αυτοί που τελικά θα κάνουν το 2-1. Στέλνοντας τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένους, για να ψηφίσουν για την τρίτη υποψηφιότητα αποχώρησης και να ορίσουν και το αν τελικά θα αποχωρήσει άντρας ή γυναίκα.

Δείτε ΕΔΩ  ποιος παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος.

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα θα κερδίσει την 4η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement