Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 4/4: Οριστικό! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί - Gkourou.com Survivor Spoiler 4/4: Οριστικό! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

Survivor Spoiler 4/4: Οριστικό! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 

Για ένα ακόμα βράδυ, το τέταρτο στη σειρά για την τρέχουσα εβδομάδα στο Survivor έδωσαν το παρών οι Κόκκινοι και οι Μπλε στο συμβούλιο του νησιού με «ενορχηστρωτή» τον Γιώργο Λιανό.

Κι αυτό μιας και τη βραδιά τούτη έμελλε να συμπληρωθεί το κουαρτέτο των υποψηφίων προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

.Τον… χορό των υποψηφιοτήτων, τα προηγούμενα δυο 24ωρα, άνοιξαν για την ομάδα των κόκκινων η Ιωάννα Τζαβέλα και η Άιρα Αντομαϊτίτε για να κληθούν σε αυτό το συμβούλιο οι… Μπλε να υποδείξουν τον δικό τους αδύναμο κρίκο. Κι αυτό μιας και η κόκκινη ομάδα του Survivor κατόρθωσε, λίγο νωρίτερα, να πάει τη νίκη στο αγώνισμα για την τέταρτη ασυλία.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έδειξε τον γνώριμο δρόμο για την κάλπη στους παίκτες της μπλε ομάδας οι οποίοι και ψήφισαν ένας ένας. Στη συνέχεια, ως είθισται, ο παρουσιαστής του Survivor παρέλαβε το κουτάκι με τις ψήφους και διάβασε αναλυτικά το περιεχόμενο τους. 

Λίγα λεπτά αργότερα, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων για αποχώρηση ήρθε να συμπληρώσει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία και είναι για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση στον φετινό κύκλο του Survivor.

 Τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση, δύο από την Κόκκινη ομάδα (Ιωάννα – Άιρα) και δύο από τη Μπλε ομάδα (Χρύσα – Σταυρούλα).

 Ποια αποχωρεί;

Εσκασε βόμβα στον Αγιο Δομίνικο. Η παίκτρια που αποχωρεί απόψε είναι η Ιωάννα Τζαβέλλα.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της Κυριακής.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement