Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 6/3: Απίστευτη αποκάλυψη για Σταυρούλα - Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία; - Gkourou.com Survivor Trailer 6/3: Απίστευτη αποκάλυψη για Σταυρούλα - Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

Survivor Trailer 6/3: Απίστευτη αποκάλυψη για Σταυρούλα - Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό (5/3) επεισόδιο του Survivor οι Κόκκινοι αφού ηττήθηκαν στον αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, έβγαλαν στον τάκο την Αναστασία Τσέρου. Η νέα παίκτρια των Διασήμων δεν έδειξε να ξαφνιάζεται από την απόφαση των συμπαικτών της.

«Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, το είχαμε συζητήσει και με τα παιδιά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, δεν είναι ευχάριστη διαδικασία για κανέναν. Ευχαριστώ τα παιδιά της Μπλε Ομάδας για τα καλά τους λόγια. Δεν θα ήταν δίκαιο για τη Μαρία να πάει σε τρίτη σερί μονομαχία. Ελπίζω ότι θα πάω και θα επιστρέψω νικήτρια», ανέφερε η Αναστασία Τσέρου, η οποία θα πρέπει να παλέψει αυτή την εβδομάδα για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Η παίκτρια των Διασήμων, όπως βλέπουμε και στο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το σημερινό (6/3) επεισόδιο, μετά το τέλος του αγώνα για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας, θα κάνει μία πολύ σημαντική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα η Αναστασία Τσέρου θα αποκαλύψει ότι έπειτα από το τέλος του αγώνα την πλησίασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για να την ρωτήσει αν έχουν επιλέξει στόχο για τον αγώνα αποχώρησης, αναφέροντάς της παράλληλα ότι η Μαριλίνα Βακονδίου, η οποία είναι επίσης υποψήφια προς αποχώρηση, δεν είναι καλή στον στόχο με τα τοτέμ και τα σακίδια.

Μένει φυσικά να δούμε αν η παίκτρια των Κόκκινων θα κάνει αυτή την αποκάλυψη και μπροστά στους Μπλε, καθώς και το πώς θα αντιδράσει η Μαριλίνα Βακονδίου αν το μάθει. 

Δείτε ΕΔΩ τις πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα θα κερδίσει την 4η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement