Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 4/3: Χαμός στους Μαχητές - Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία; - Gkourou.com Survivor Trailer 4/3: Χαμός στους Μαχητές - Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία;

Survivor Trailer 4/3: Χαμός στους Μαχητές - Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεν σταματούν οι κόντρες στο Survivor. Σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει για το σημερινό (4/3) επεισόδιο, το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών είναι ιδιαίτερα βαρύ, μετά και το χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Οι Μπλε χθες (3/3) έχασαν στον αγώνα ασυλίας και κλήθηκαν να επιλέξουν ποιος παίκτης από την ομάδα τους θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα.

Η Μαριλίνα συγκέντρωσε 11 ψήφους από τους συμπαίκτες της και έτσι αυτή την εβδομάδα θα παλέψει για την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αφού άκουσε το όνομά της η παίκτρια των Μαχητών τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι: «Εννοείται πως το περίμενα! Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα και είμαι έτοιμη να μονομαχήσω».

Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο βλέπουμε ότι η ένταση στην καλύβα των Μαχητών αυξάνεται.

Μάλιστα, ο Σάββας Γκέντσογλου από τους Κόκκινους, σχολιάζοντας την αντίπαλη ομάδα, ακούγεται να λέει: «Εγώ προσωπικά το έβλεπα να έρχεται. Όταν κερδίζεις πολλά προβλήματα μπαίνουν κάτω από το χαλάκι και όταν χάνεις βγαίνουν ξαφνικά στην επιφάνεια και σε καταπίνουν».

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement