Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 12/3: Δύσκολα τα πράγματα για την Ασημίνα - Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία; - Gkourou.com Survivor Trailer 12/3: Δύσκολα τα πράγματα για την Ασημίνα - Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Survivor Trailer 12/3: Δύσκολα τα πράγματα για την Ασημίνα - Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor, με βάση το trailer που έχει κυκλοφορήσει για το σημερινό (12/3) επεισόδιο, καθώς τόσο η Κατερίνα Δαλάκα, όσο και ο Αλέξης Παππάς δείχνουν να είναι δυσαρεστημένοι από την στάση της συμπαίκτριάς τους.

«Καλά, συμβαίνουν και άλλα πράγματα που μου τα λες και off camera», ακούγεται να λέει η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Αλέξη Παππά.

Εκείνη την στιγμή τον λόγο παίρνει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία τονίζει στην συμπαίκτριά της ότι: «Το έχεις κάνει και εσύ σε εμένα αυτό και σου είπα «γιατί το έκανες;», οπότε μην μου το λες εσύ σ’ εμένα αυτό!».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην κάμερα αναφέρει πως: «Κάπως ένιωσα λίγο μία μικρή απαξίωση θα έλεγα».

Ενώ, η Ασημίνα Χατζηανδρέου φανερά απογοητευμένη δηλώνει: «Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση μπροστά στην ομάδα που άλλαξε, αυτοί οι δύο να πουν κάτι που αυτή την στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε». 

Δείτε  ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.  


Διαφήμιση - Advertisement