Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 13/3: Οριστικό!! Μένει ή φεύγει ο Τζέιμς Καφετζής από το reality; (update) - Gkourou.com Survivor Spoiler 13/3: Οριστικό!! Μένει ή φεύγει ο Τζέιμς Καφετζής από το reality; (update)

Survivor Spoiler 13/3: Οριστικό!! Μένει ή φεύγει ο Τζέιμς Καφετζής από το reality; (update)


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Για… προσωρινή ανακωχή κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο, αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

Είναι πολλά τα… κενά, καθώς και τα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα, σε αυτή τη φάση, σε ό,τι έχει να κάνει με τους λόγους που οδήγησαν τον Τζέιμς Καφετζ

ή στην απόφαση να βγει εκτός Survivor.

Με την παραγωγή να επιμένει πως επρόκειτο για μια αναταραχή της στιγμής, από αυτές που έχουν προκύψει με ουκ ολίγους παίκτες και στα προηγούμενα Survivor και πως… τέλος καλό, όλα καλά.

Μόνο, που αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος και όπως καλά γνωρίζετε, τα νομίσματα έχουν δύο όψεις και μένει να φανεί τις επόμενες ώρες, αφού δεν αποκλείεται να προκύψει και επίσημη ενημέρωση μέσα από τον ΣΚΑΪ, ποια είναι η πραγματική κατάσταση σε σχέση με τη συνέχιση ή μη της συμμετοχής του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor.

Η μία όψη, λοιπόν, του νομίσματος, αναφέρει πως τέλος καλό, όλα καλά… 

Update!!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Τζέιμς παραμένει κανονικά στο παιχνίδι.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει την 4η ασυλία  

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας


Διαφήμιση - Advertisement