Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 2024: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα - Gkourou.com Survivor 2024: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα

Survivor 2024: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor 2024 spoiler 11/03: Ο Παντελής Γιαννακάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2024. Τι συνέβη; Πώς θα επηρεάσει η αποχώρησή του την ομάδα του; Τι αλλαγές έρχονται στο παιχνίδι;

Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε μια αιφνιδιαστική οικειοθελή αποχώρηση. Ο Παντελής Γιαννακάκης, μόλις δύο εβδομάδες μετά την άφιξή του στο παιχνίδι, αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Ο Παντελής Γιαννακάκης είχε τραυματιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο νησί. Οι τραυματισμοί αυτοί τον κράτησαν εκτός παιχνιδιού τις τελευταίες ημέρες και, ύστερα από σύμφωνη γνώμη και της παραγωγής, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Είμαστε όλοι εδώ εκτός από τον Παντελή Γιαννακάκη για τον οποίο οφείλω να σας ενημερώσω για το εξής. Έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς που απέκτησε στη σύντομη παραμονή του εδώ στο νησί, με τη δική του βούληση αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής, γιατί καταλαβαίνετε ότι τα θέματα υγείας είναι πάνω από όλα, πάνω και από το παιχνίδι, ο Παντελής προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement