Διαφήμιση - Advertisement
Κύκλωμα με κλεμμένα αυτοκίνητα: Η κατάθεση του γνωστού ηθοποιού που συνελήφθη - Gkourou.com Κύκλωμα με κλεμμένα αυτοκίνητα: Η κατάθεση του γνωστού ηθοποιού που συνελήφθη

Κύκλωμα με κλεμμένα αυτοκίνητα: Η κατάθεση του γνωστού ηθοποιού που συνελήφθη


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Δεν θα το παίξω άγιος. Δεν έχω κλέψει ποτέ, όμως στον χώρο του αυτοκινήτου, δεν είναι όλα καθαρά. Αποσυναρμολογούσα πλημμυρισμένα οχήματα. Είμαι 50 χρόνων και έχω προβλήματα υγείας». Με αυτά τα λόγια ο 50χρονος ηθοποιός που συνελήφθη για συμμετοχή στη συμμορία με τα κλεμμένα οχήματα, έδωσε τη δική του εκδοχή των πραγμάτων στην κατάθεσή του στην αστυνομία που παρουσιάζει το newsit.gr.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός, που κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, αναμένεται αύριο το πρωί να περάσει από ανακριτή, όπου θα δώσει περισσότερες εξηγήσεις για την συμμετοχή του στην συμμορία που έκλεβε τα πολυτελή οχήματα. Οι αξιωματικοί του Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να «ξεδοντιάσουν» το κύκλωμα που είχε αρπάξει 40 πολυτελή οχήματα μεταξύ αυτών Mercedes και BMW με παράνομο οικονομικό όφελος που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, ενώ στο διαβιβαστικό που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ συμπεριλαμβάνονται 8 άτομα με τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών της ομάδας συνεχίζονται.


Διαφήμιση - Advertisement