Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 14/2: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού "λυγίζει" τους παίκτες - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; - Gkourou.com Survivor trailer 14/2: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού "λυγίζει" τους παίκτες - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor trailer 14/2: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού "λυγίζει" τους παίκτες - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η 6η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ φτάνει στο τέλος της απόψε 14/2, με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο! Μετά τις τρεις σερί ήττες των Κόκκινων έχουμε πέρα από την αποχώρηση και το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για την φετινή χρονιά. Μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που "λυγίζει" πραγματικά τους παίκτες!

Με αφορμή, λοιπόν, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς ενεργοποιείται και η νικήτρια ομάδα θα ακούσει για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 2 μήνες ηχητικά μηνύματα από συντρόφους και κοντινά τους πρόσωπα. Κάθε χρόνο το συγκεκριμένο έπαθλο είναι για τους παίκτες πιο σημαντικό κι από τις ασυλίες, αφού τους λείπουν τόσο πολύ οι δικοί τους άνθρωποι.

Απόψε, λοιπόν, μπλε και κόκκινοι θα δώσουν μια σκληρή μάχη, μια μάχη η οποία θα έχει και απίστευτη ένταση προφανώς. Στην Κόκκινη ομάδα μετά την ψήφιση της Κατερίνας Δαλάκα από τον Φάνη Μπολέτση που βγήκε MVP της εβδομάδας, τα πράγματα δεν πάνε πολύ. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει κάποιους ενδοιασμούς για το πόσο η ομάδα της ήθελε να είναι εκείνη στην θέση του Φάνη. Στο αγώνισμα, δε, όπως φαίνεται και στο trailer παρακάτω το θέλω της για τη νίκη είναι μεγάλο, τόσο μεγάλο που θα βγει εκτός ορίων με την συμπεριφορά της. 

 Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας της Τετάρτης 14/2.

Δείτε σε πολύ  λίγο ΕΔΩ  ποια παίκτρια απο τις 4 υποψήφιες αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement