Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 28/2 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή φεύγει! - Gkourou.com Survivor spoiler 28/2 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή φεύγει!

Survivor spoiler 28/2 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή φεύγει!


Διαφήμιση - Advertisement

 



Μπλε και κόκκινοι παίκτες μπήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο του Survivor με τους μαχητές να σημειώνουν νίκη κατά των διασήμων.

Η Κατερίνα Δαλάκη βγήκε MVP της εβδομάδας ενώ ταυτόχρονα και υποψήφια προς αποχώρηση. Στο συμβούλιο του νησιού η Κατερίνα Δαλάκα κλήθηκε να επιλέξει την τελευταία υποψήφια προς αποχώρηση.

Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία στην επόμενη δοκιμασία θα μονομαχήσει με την Έλενα την Κατερίνα και την Μαρία οι οποίες είναι επίσης υποψήφιες προς αποχώρηση.

«Είμαι έτοιμη να μονομαχήσω, πρώτη φορά σε αυτή τη διαδικασία. Θα δω και πώς είναι, ελπίζω να πάει καλά και να παραμείνω», δήλωσε η Χρύσα Χατζηγεωργίου στο άκουσμα της επιλογής της από την Κατερίνα Δαλάκα. 

Έλενα Αμανατίδου, Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου οι τέσσερις υποψήφιες.

Ποιες είναι οι 2 παίκτριες που παραμένουν στο παιχνίδι;

Η Κατερίνα Δαλάκα(έπαιξε με την Ελένη Αμανατίδου) και η Μαρία Αντωνά(έπαιξε με την Χρύσα Χατζηγεωργίου) είναι οι νικήτριες του πρώτου γύρου και παραμένουν οριστικά στο παιχνίδι.

Ποια παίκτρια αποχωρεί;

Όλα κρίθηκαν τελικά ανάμεσα στην Χρύσα Χατζηγεωργίου και την Έλενα Αμανατίδου με την Έλενα  να αποχωρεί οριστικά από το παχνίδι.

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement