Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 2024: Διπλή αποχώρηση “βόμβα” από το παιχνίδι - Gkourou.com Survivor 2024: Διπλή αποχώρηση “βόμβα” από το παιχνίδι

Survivor 2024: Διπλή αποχώρηση “βόμβα” από το παιχνίδι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 21/2 επεισόδιο του Survivor με δυο αποχωρήσεις σοκ από το παιχνίδι αλλά και μια... λιποθυμία στην παραλία των Μπλε που αποδείχθηκε φάρσα...

Αναλυτικά όσα είδαμε στο χθεσινό 21/2 επεισόδιο του Survivor

«Ήμουν στο μυστικό δείπνο και δίπλα μου είχα τον Ιούδα...» - Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Ο ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, στην προσωπική του συνέντευξη, εξέφρασε την δυσαρέσκεια και τον θυμό του για το γεγονός ότι τον ψήφισε η Χρύσα Χατζηγεωργίου παρά το ότι οι δύο αυτοί παίκτες έχουν έρθει πιο κοντά και τους ενώνει μία φιλία.

«Χθες στο συμβούλιο ένιωσα ότι ήμουν στο μυστικό δείπνο και δίπλα μου είχα τον Ιούδα. Η χρύσα, "η μικρή μου αδερφή" που την έχω προστατέψει πολλές φορές, σε πολλά πράγματα με ψήφισε και αυτή...» είπε ο Σταμάτης.

«Μπορεί να έχουμε έρθει αρκετά κοντά αλλά είχα πει ότι θα ψηφίζω καθαρά αγωνιστικά. Τα έβαλα κάτω, σκέφτηκα την εξέλιξη του κάθε παίκτη και με γνώμονα παλαιότερες εμφανίσεις του James, τον ψήφισα για να μείνει στην ομάδα...» ανέφερε από την πλευρά της η Χρύσα.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από μία σκληρή αναμέτρηση, οι Διάσημοι κατάφεραν, με την καθοριστική συμβολή του Ντάνιελ, να κερδίσουν το αποψινό αγώνισμα και να διαβάσουν τα ξεκαρδιαστικά σχόλια που γράφουν οι φανατικοί τηλεθεατές στο Twitter. Μάλιστα λίγο μετά τον αγώνα ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως είπε την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει κάτι μεγάλο, εκεί θα είναι ο Ατζούν.

Ανακοίνωση "σοκ" από τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν την μονομαχία - Αυτή είναι η παίκτρια που βρίσκεται εκτός

Σε μία ανακοίνωση που σόκαρε παίκτες και τηλεθεατές προχώρησε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστης αναφέρθηκε στους παίκτες οι οποίοι δεν έδωσαν το παρών στο αγώνισμα για λόγους υγείας και ανακοίνωσε ότι μία παίκτρια της κόκκινης ομάδας βρίσκεται πλέον εκτός.

Λίγο πριν την ξεκινήσει η μονομαχία, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι λόγω προβλήματος υγείας η Όλγα Πηλιάκη δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης. Διάσημοι και μαχητές έμειναν "άφωνοι" καθώς δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη για την συμπαίκτρια τους.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Αλέξης Παππάς, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Νίκος Γκάνος και Σταμάτης Ταλαδιανός, αναμετρήθηκαν μέχρι τελικής πτώσης για να διεκδικήσουν την θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν πρώτος στα στατιστικά και έτσι επέλεξε τον αποψινό στόχο, ενώ ο Σταμάτης Ταλαδιανός ήταν εκείνος που κατάφερε να εξασφαλίσει πρώτος την θέση του στο παιχνίδι. Μετά από μία δυνατή μάχη, ο Νίκος Γκάνος ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το Survivor.


Διαφήμιση - Advertisement