Διαφήμιση - Advertisement
Η ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον γάμο, πρόδωσε spoiler για το Survivor - Gkourou.com Η ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον γάμο, πρόδωσε spoiler για το Survivor

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον γάμο, πρόδωσε spoiler για το Survivor


Διαφήμιση - Advertisement

 


Λίγες μόνο ώρες μετά τον θρησκευτικό της γάμο με τον Πύρρο Δήμα, η Αφροδίτη Σκαφίδα έκανε το πρώτο ποστ της στο Instagram.

Η κυρία Δήμα πια, Αφροδίτη Σκαφίδα, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της δημοσίευση μετά τον θρησκευτικό γάμο με τον Ολυμπιονίκη μας.

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor και Survivor All Star, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μυστήριο του γάμου, τη στιγμή που ο κουμπάρος αλλάζει τα στέφανα και έγραψε χαρακτηριστικά.

Το «ευχαριστώ» της Αφροδίτης:

«Εδώ ξεκινάει το δικό μας ταξίδι... γεμάτο αγάπη, ευτυχία και όνειρα που θα υλοποιήσουμε μαζί...σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοηθήσατε να γίνει αυτός ο υπέροχος γάμος», έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη που διανύει τους τελευταίους μήνες της πρώτης της εγκυμοσύνης.

Από τα σχόλια πάντως της Αφροδίτης, στους πάλαι ποτέ παίκτες του Survivor που της ευχήθηκαν, βγήκε και η είδηση της επιστροφής της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και η Σκαφίδα της ευχήθηκε «καλή επιτυχία»!

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement