Διαφήμιση - Advertisement
Τσιμτσιλή: «Συνήθως το ανακοινώνω όμως αυτή τη φορά είχα...» - Gkourou.com Τσιμτσιλή: «Συνήθως το ανακοινώνω όμως αυτή τη φορά είχα...»

Τσιμτσιλή: «Συνήθως το ανακοινώνω όμως αυτή τη φορά είχα...»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατάφερε να εξασφαλίσει μια συνέντευξη και δεν μπορούσε να κρατήσει τη χαρά της και να το πει στους τηλεθεατές αρκετή ώρα πριν προβληθεί.

Η παρουσιάστρια, μίλησε με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, που βρέθηκε στην Αθήνα και παρά τον περιορισμένο χρόνο, δέχτηκε να μιλήσει στη Σταματίνα και να δώσει μια εφ΄όλης της ύλης αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της.

«Συνήθως σας λέω και σας ανακοινώνω κάτι πριν το κάνω γιατί θέλω να το ξέρετε, αυτή τη φορά είχα πολύ άγχος ότι δεν θα γίνει. Η Ρομπέρτα Μέτσολα, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είχε ένα ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Περίμενα αρκετή ώρα. Φτάνει αγχωμένη και της λέω "θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα;", "όχι" μου λέει, "πάμε". Επειδή είχα την τύχη και την χαρά να τη συναντήσω, ήταν μια γυναίκα πολύ προγραμματισμένη. Μας έκανε μεγάλη τιμή».


Διαφήμιση - Advertisement