Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μπέης - Gkourou.com Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μπέης

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μπέης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε ηλικία 90 ετών πέθανε το βράδυ της Τετάρτης (14/2) ο Κωνσταντίνος Μπέης, μία εμβληματική προσωπικότητα της νομικής επιστήμης, όπως ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ο Κωνσταντίνος Μπέης υπήρξε ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας και ήταν, σύμφωνα με τον ΔΣΑ, «πανεπιστημιακός δάσκαλος με πλούσιο διδακτικό, επιστημονικό και συγγραφικό έργο».

«Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα πανεπιστημιακά έδρανα, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εξέλιξη του δικονομικού δικαίου. Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη νομική κοινότητα της χώρας» υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγο Αθηνών.

Κωνσταντίνος Μπέης: Η ανακοίνωση από τον ΔΣΑ

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για το θάνατο του καθηγητή Κωνσταντίνου Μπέη. Ο εκλιπών, εμβληματική προσωπικότητα της νομικής επιστήμης, πανεπιστημιακός δάσκαλος με πλούσιο διδακτικό, επιστημονικό και συγγραφικό έργο άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα πανεπιστημιακά έδρανα, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εξέλιξη του δικονομικού δικαίου.

Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη νομική κοινότητα της χώρας. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».


Διαφήμιση - Advertisement