Διαφήμιση - Advertisement
Καλομοίρα: "Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά" - Δίχασε το διαδίκτυο με τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της - Gkourou.com Καλομοίρα: "Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά" - Δίχασε το διαδίκτυο με τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της

Καλομοίρα: "Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά" - Δίχασε το διαδίκτυο με τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να επεμβαίνουν στη φύση μέσω του πλαστικού τους ή μέσω άλλων θεραπειών με τα τελικά αποτελέσματα να αλιώνουν ή να αλλάζουν τη φυσιογνωμία και τη μορφή τους.

Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι και η γνωστή σε όλους Καλομοίρα, η οποία δέχθηκε πλήθος σχολίων στα social media με αφορμή ένα νέο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων δεν αφορούσαν τη δουλειά της, τον επαγγελματικό της στόχο που φυσικά ήταν να προβάλει το νέο της τραγούδι, αλλά το ενδιαφέρον και μάλιστα με αρνητικό τρόπο, στράφηκε στην εμφάνισή της και τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Μάλιστα αρκετά από τα μηνύματα που δέχθηκε ήταν ιδιαίτερα δεικτικά και αφορούσαν όλα την ανάγκη της να επεμβαίνει στο πρόσωπό της και όχι τη δουλειά της.

"Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά" και "αυτή δεν είναι η Καλομοίρα που ξέρω" είναι μερικά από αυτά τα σχόλια.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή της η Καλομοίρα είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου" στον ΣΚΑΪ και τότε αναφέρθηκε και στην αισθητική παρέμβαση που έχει κάνει στο πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας πως δύο φορές τον χρόνο κάνει μπότοξ.



 



Διαφήμιση - Advertisement