Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 10/1: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος παίκτης αποχωρεί; - Gkourou.com Survivor spoiler 10/1: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Survivor spoiler 10/1: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος παίκτης αποχωρεί;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Παρά τη βελτιωμένη απόδοση της Μπλε Ομάδας του Survivor η χθεσινή δεύτερη ήττα των Μαχητών έφερε και μία ακόμα υποψηφιότητα από την ομάδα τους με το όνομα του Rob James να είναι αυτό που αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις απόψε όμως θα μάθουμε και το όνομα του MVP της εβδομάδας. Ο καλύτερος παίκτης ή η καλύτερη παίκτρια θα υποδείξει την 4η υποψηφιότητα η οποία μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι στο αποψινό επεισόδιο θα μάθουμε το όνομα του MVP της εβδομάδας δηλαδή του καλύτερου παίκτη ή της καλύτερης παίκτριας που θα υποδείξει τον 4ο υποψήφιο παίκτη ή παίκτρια για αυτή την εβδομάδα.

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας του ριάλιτι επιβίωσης ο Σάββας Γκέντσογλου σε 4 αγώνες μετρά 4 νίκες ενώ και η «έκπληξη» Μαρία Αντωνά σε 3 αγώνες μετρά 3 νίκες.

Μέχρι στιγμής υποψήφιοι είναι η Δώρα και ο Rob James, όμως σύμφωνα με τους νέους κανόνες οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να είναι του ίδιου φύλου.

Πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα και ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι που αύριο θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor;

Στον τρίτο αγώνα ασυλίας Διάσημοι και Μαχητές θα κοντραριστούν σώμα με σώμα και δεν θα λείψουν οι εντάσεις όπως φαίνεται και στο τρέιλερ. Πρωταγωνιστές της έντασης θα είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος από τους Διασήμους και ο Φάνης Μπολέτσης από τους Μαχητές. Αφορμή για να ξεσπάσει μεταξύ τους η κόντρα θα είναι μια φράση του πρώτου για την καταγωγή του όσο και ο τρόπος που πανηγυρίζει τις νίκες τους.

Ποια ομάδα βγήκε νικήτρια στον τρίτο αγώνα ασυλίας και ποιοι παίκτες είναι υποχήφιοι για αποχώρηση;

Η ομάδα που πήρε τη νίκη είναι οι Διάσημοι ενώ οι 4 υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι η Δώρα, η Ανδριάννα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα. 

Ποιος παίκτης είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει;

Η αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα στην Μαριλίνα και στην Ιωάννα με την πρώτη να είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ  ποιος παίκτης αποχωρεί

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement