Διαφήμιση - Advertisement
Fame story: Η μεγάλη ανατροπή έγινε!! Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια - Gkourou.com Fame story: Η μεγάλη ανατροπή έγινε!! Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια

Fame story: Η μεγάλη ανατροπή έγινε!! Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

 

Fame Story: Η μεγάλη ανατροπή έγινε με την ανακοίνωση του ονόματος της νικήτριας του τάλεντ σόου, Άννα Πολτζόγλου. 

Η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη είχε μία πολύ καλή και σταθερή απόδοση κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ακαδημία όμως πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως άλλος παίκτης είχε τη δημοφιλία ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ, μεταξύ αυτών ο Φειδίας, ο Τίτος και η Αριστέα.

Όμως, η Άννα κατάφερε να μαγέψει κοινό και κριτική επιτροπή κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού, πετυχαίνοντας έτσι να βγει νικήτρια στο Fame Story. Έτσι, κατέκτησε τα 50.000 ευρώ που είναι το χρηματικό έπαθλο του νικητή και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο για να κάνει τα πρώτα της σταθερά βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Το gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του live του μεγάλου τελικού και φυσικά τη στιγμή που ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τη μεγάλη νικήτρια η οποία δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει και να γυρίζει από αγκαλιά σε αγκαλιά καθώς υπήρξε από τις πιο αφοσιωμένες στον στόχο τους σπουδάστριες της μουσικής Ακαδημίας.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement