Διαφήμιση - Advertisement
Αράχωβα - Θάνατος Όλιβερ: «Ξέρω το όνομα του δράστη, θα εκπλαγείτε» - Gkourou.com Αράχωβα - Θάνατος Όλιβερ: «Ξέρω το όνομα του δράστη, θα εκπλαγείτε»

Αράχωβα - Θάνατος Όλιβερ: «Ξέρω το όνομα του δράστη, θα εκπλαγείτε»


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Για έναν άνθρωπο που έχει «γερό δόντι σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς» έκανε λόγο  η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία αποκάλυψε πως πολλοί γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστη του φριχτού βασανισμού του Όλιβερ, στην Αράχωβα.

«Ξέρω το όνομα του δράστη, θα εκπλαγείτε»

Ειδικότερα, σε συνέντευξή της στον Focus, είπε αρχικά πως “ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε”, για να προσθέσει:

«Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος.Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα γιατί έχει γερό δόντι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς» συνέχισε.Στη συνέχεια η κ. Πολυτίδου είπε ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. «Θα εκπλαγείτε γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκλημα το σεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος. Αν αρχίσουμε να βγάζουμε τέτοια στοιχεία στη δημοσιότητα θα κρυφτεί».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement