Διαφήμιση - Advertisement
Τηλεθέαση: ΣΟΚ στο OPEN με Τσολάκη και ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ - Απίστευτα νούμερα - Gkourou.com Τηλεθέαση: ΣΟΚ στο OPEN με Τσολάκη και ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ - Απίστευτα νούμερα

Τηλεθέαση: ΣΟΚ στο OPEN με Τσολάκη και ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ - Απίστευτα νούμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το χθεσινό ραβασάκι τηλεθέασης για την Ελένη Τσολάκη ήταν πραγματικά μία βόμβα.

Το Πρωινό ΣουΣού έκανε στο δυναμικό κοινό 1,8%.

Μέρα με ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις η Πέμπτη 16/11 στους πίνακες τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό.

Στις πρωινές ζώνες, οι μάχες των εκπομπών καλά κρατούν και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Στην ενημέρωση, η Κοινωνία Ώρα Μega κατάφερε να βγει ξανά μπροστά αλλά έδωσε την σκυτάλη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή που την κράτησε μέχρι το τέλος και την παρέδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία πέρασε επίσης πρώτη ενώ το Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ έμεινε τελευταίο και με διαφορά . Το καλό σερί του Alpha συνεχίστηκε και το μεσημέρι με το Σόι.

Αργότερα σειρά πήρε το Ρουκ Ζουκ, το Shopping Star, το 5×5 και ο Τροχός της τύχης, που έχουν δημιουργήσει μια ζώνη παιχνιδιών που φαίνεται να ενισχύεται.

Οι Ράδιο Αρβύλα παρέμειναν πρώτοι ενώ και ο Σασμός επέστρεψε στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό ενώ το Προξενιό της Ιουλίας κατάφερε να περάσει μπροστά από το Milky Way και να κλέψει τα πρώτα τέταρτα του Ενώπιος Ενωπίω.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν αυτός που έφερε νούμερα στην εκπομπή Χατζηνικολάου ο οποίος πέρασε μπροστά στη late night ζώνη.

Ανεβασμένα τα ποσοστά του Fame Story, πολύ χαμηλά του Ι am a celebrity ενώ σε επίπεδο σειρών μονοψήφια έκανε το Μετά τη φωτιά αφού η Γη της ελιάς με άνεση καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση πίσω από τον Σασμό με υψηλά ποσοστά. Χαμηλά τα ποσοστά του Live news εδώ και μερικές μέρες, διατηρεί δυνάμεις το Τhe Chase.

 


Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement