Διαφήμιση - Advertisement
Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη με τον Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του για τα Τέμπη: "Είναι ντροπή! Ντροπή σας!" - Gkourou.com Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη με τον Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του για τα Τέμπη: "Είναι ντροπή! Ντροπή σας!"

Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη με τον Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του για τα Τέμπη: "Είναι ντροπή! Ντροπή σας!"


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ξέσπασε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη στον αέρα του MEGA η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σε χθεσινή του τοποθέτηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι μία εξεταστική για την τραγωδία των Τεμπών δεν αφορά κανέναν στην Ελλάδα, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

"Είναι ντροπή! Να σας πω κάτι, κύριε Γεωργιάδη; Μπορεί οι 100 να μην ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν ακόμα τα παιδιά τους. Και μαζί με αυτές τις 57 οικογένειες είναι και οι φίλοι των παιδιών, είναι και όσοι ήξεραν τα παιδιά και υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά νοιαζόμαστε. Πραγματικά, είναι ντροπή, γιατί βγαίνατε και λέγατε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όποιος φταίει θα πάει στη δικαιοσύνη, και τι γίνεται τώρα" είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

"Το κουκουλώνουμε επειδή δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος και δεν έχετε κάνει μία κίνηση να πάνε αυτοί που πρέπει στη δικαιοσύνη και να μπουν και φυλακή; Ντροπή σας, ντροπή σας! Δηλαδή τις 57 οικογένειες τις αφήνουμε έτσι; Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους" σχολίασε καταληκτικά.


Διαφήμιση - Advertisement