Διαφήμιση - Advertisement
Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του - Gkourou.com Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του

Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Το πιστοποιητικό θανάτου του Μάθιου Πέρι δόθηκε στη δημοσιότητα από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες σχεδόν μια εβδομάδα αφότου κηδεύτηκε

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου του ηθοποιού των Friends, που βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του στις 28 Οκτωβρίου.

Το πιστοποιητικό που έλαβε το Ε on lineαναφέρουν ότι o Πέρι κηδεύτηκε στο Forest Lawn Memorial Park στο Λος Άντζελες, κοντά στο οικόπεδο των στούντιο Warner Bros όπου ήταν στα στούντιο της κωμικής σειράς του NBC από το 1994 έως το 2004.

Το έγγραφο σημειώνει ότι η αιτία του θανάτου του εξακολουθεί να «μην έχει βρεθεί», αφού οι αρχές είπαν στο NBC News τον περασμένο μήνα ότι τα αρχικά αποτελέσματα της νεκροψίας του ήταν ασαφή εν αναμονή της τοξικολογικής έκθεσης.

Σύμφωνα με την Independent, η ιατροδικαστική εξέταση δεν θα εκδώσει κάποιο καταληκτικό πόρισμα για 4 έως και 6 μήνες, ενώ γίνονται επιπλέον τεστ για να καθοριστεί με ακρίβεια η αιτία θανάτου.

 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement