Διαφήμιση - Advertisement
Μάθιου Πέρι: Η τραγική ειρωνεία του Chandler από τα Φιλαράκια με την τελευταία φωτό που ανέβασε λίγες μέρες πριν πεθάνει - Gkourou.com Μάθιου Πέρι: Η τραγική ειρωνεία του Chandler από τα Φιλαράκια με την τελευταία φωτό που ανέβασε λίγες μέρες πριν πεθάνει

Μάθιου Πέρι: Η τραγική ειρωνεία του Chandler από τα Φιλαράκια με την τελευταία φωτό που ανέβασε λίγες μέρες πριν πεθάνει


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Σοκαρισμένο είναι το Χόλιγουντ από την είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι ο οποίος βρέθηκε από τον βοηθό του χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι. 

Λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί στην κλινική όπου μεταφέρθηκε διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του ο οποίος οφείλεται πιθανότατα σε ανακοπή.

Ο 54χρονος ηθοποιός που έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του στην κωμική σειρά Τα φιλαράκια ως Τσάντλερ Μπινγκ λίγες μέρες πριν είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στα social media, και κάποιοι κάνουν λόγο για ειρωνεία της μοίρας αφού η τελευταία αυτή φωτό του είναι μέσα από το τζακούζι του, όπου και βρέθηκε νεκρός.

Η φωτογραφία η συγκεκριμένη φυσικά κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς είναι πολλοί οι θαυμαστές του που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τον ξαφνικό θάνατό του. Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement