Διαφήμιση - Advertisement
Μάθιου Πέρι: «Φιλαράκια» – Γιατί δεν έχει γίνει επίσημη δήλωση από τους συμπρωταγωνιστές του - Gkourou.com Μάθιου Πέρι: «Φιλαράκια» – Γιατί δεν έχει γίνει επίσημη δήλωση από τους συμπρωταγωνιστές του

Μάθιου Πέρι: «Φιλαράκια» – Γιατί δεν έχει γίνει επίσημη δήλωση από τους συμπρωταγωνιστές του


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Φίλος της Κούντροου δήλωσε στη Daily Mail ότι η ηθοποιός είναι συντετριμμένη: «Ο Μάθιου είχε επιτέλους συμφιλιωθεί με τον εαυτό του και περνούσε την καλύτερη χρονιά της ζωής του από την παρουσίαση του βιβλίου του σχεδόν ένα χρόνο πριν. Απολάμβανε τη ζωή. Ήταν πιο κοντά από ποτέ με τους δικούς του και ασχολιόταν με τον εαυτό του. Είναι μπερδεμένη για το τι προκάλεσε τον θάνατό του».

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η Κούντροου θέλει να υιοθετήσει τον σκύλο του Μάθιου Πέρι, τον Άλφρεντ, τον οποίο ο ηθοποιός είχε πάρει πριν από τρία χρόνια και όπως είχε αναφέρει ήταν ο αγαπημένος του φίλος στον κόσμο.

Η μητέρα του Πέρι, Suzanne, και ο πατριός του, Keith Morrison, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σπίτι του γιου τους στο Λος Άντζελες μετά την είδηση του θανάτου του.

Σημειώενται πως η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ Λεμπλάνκ και η Λίζα Κούντροου ετοιμάζονται να εκδώσουν κοινή δήλωση μετά τον θάνατο του πρώην συμπρωταγωνιστή τους, σύμφωνα με το Page Six.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement