Διαφήμιση - Advertisement
Δραματική κατάσταση στον Βόλο: Κραυγή απόγνωσης από τον Μπέο - "Είναι χειρότερο από τον Daniel, ανεβείτε σε ορόφους" - Gkourou.com Δραματική κατάσταση στον Βόλο: Κραυγή απόγνωσης από τον Μπέο - "Είναι χειρότερο από τον Daniel, ανεβείτε σε ορόφους"

Δραματική κατάσταση στον Βόλο: Κραυγή απόγνωσης από τον Μπέο - "Είναι χειρότερο από τον Daniel, ανεβείτε σε ορόφους"


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Στο μάτι του κυκλώνα έχει μπει ο Βόλος για δεύτερη φορά μέσα σε 20 μέρες, με την κακοκαιρία Elias να χτυπά αλύπητα την πόλη εδώ και ώρες.

Ο περιφερειακός δρόμος του Βόλου δεν είναι προσβάσιμος σε πολλά σημεία, ενώ σοβαρά προβλήματα σημειώνονται στον κόμβο προς την Αγριά όπου οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια, τα φερτά υλικά είναι πολλά και έχει διακοπεί κάθε κυκλοφορία.

Πολλά αυτοκίνητα εγκλωβίζονται και μέσα στην πόλη του Βόλου, καθώς η ποσότητα νερού στους δρόμους είναι μεγάλη με τους οδηγούς να αδυνατούν να μετακινηθούν.

Ο Κραυσίδωνας έχει σπάσει με αποτέλεσμα τεράστιοι τόνοι νερού να διοχετεύονται μέσα στους δρόμους της πόλης.

Τα μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στην οδό Βουλγαροκτόνου με το νερό να έχει ανέβει επικίνδυνα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν προκειμένου να προσεγγίσουν σπίτια και εγκλωβισμένους οδηγούς.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, υπάρχουν πολίτες εγκλωβισμένοι μέσα σε σούπερ μάρκετ, καθώς η σφοδρή καταιγίδα ξεκίνησε και η Αστυνομία δεν είχε απαγορεύσει την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.

Αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια να προσεγγίσει διασωστικό όχημα στο σημείο, ώστε να τους απεγκλωβίσει και να τους οδηγήσει σε ασφαλές σημείο.

Εγκλωβισμένη είναι και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, μαζί με άλλα τρία άτομα στον Κραυσίδωνα. Η δημοσιογράφος ετοιμαζόταν να μεταδώσει το ρεπορτάζ στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Νωρίτερα το απόγευμα έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων στον Πλατανιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Ραμματά, επρόκειτο για κατοίκους του χωριού, που είδαν ξανά τον χείμαρρο να γεμίζει νερό φοβήθηκαν να τον περάσουν και κάλεσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η σφοδρή κακοκαιρία έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα τμήματα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας να έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν υπό αντίξοες συνθήκες να επιδιορθώσουν τις βλάβες στους υποσταθμούς και σε κολόνες του δικτύου.

Κραυγή απόγνωσης από τον Μπέο: "Ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους"

Σε ένα δραματικό μήνυμα μέσα από το αυτοκίνητο, εν μέσω της σφοδρής καταιγίδας, ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απευθύνει έκκληση στους Βολιώτες λέγοντας:

"Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ, αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε".

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement