Διαφήμιση - Advertisement
Η πρώτη φωτογραφία της Άντζελας Δημητρίου μαζί με τη νεογέννητη εγγονή της - Gkourou.com Η πρώτη φωτογραφία της Άντζελας Δημητρίου μαζί με τη νεογέννητη εγγονή της

Η πρώτη φωτογραφία της Άντζελας Δημητρίου μαζί με τη νεογέννητη εγγονή της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές βιώνει η Άντζελα Δημητρίου, καθώς σήμερα το πρωί, η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, γέννησε το πρώτο της παιδί. Η λαϊκή τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και την περηφάνια της, καθώς ανέβασε μια πολύ γλυκιά δημοσίευση με την εγγονή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα ευχάριστα νέα του ερχομού του υγιέστατου μωρού μαθεύτηκαν μέσω του Instagram της Άντζελας Δημητρίου, η οποία ανέβασε δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη, φαίνεται η ίδια να κρατά το μικρό κοριτσάκι στην αγκαλιά της, ενώ στη δεύτερη η Άντζελα Δημητρίου είναι αγκαλιά με τον γιατρό του νοσοκομείου όπου γέννησε η κόρη της, Όλγα.

Η Άντζελα Δημητρίου έγραψε, χαρακτηριστικά, στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με τη γέννηση σου! Αγγελούδι μας καλώς ήρθες, Όλγα με έκανες πολύ ευτυχισμένη!».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσοκομείο όπου βρέθηκε η Όλγα Κιουρτσάκη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement