Διαφήμιση - Advertisement
Δραματικές στιγμές στην Πάρνηθα: Καίγονται σπίτια στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι – Συγκλονιστικές εικόνες - Gkourou.com Δραματικές στιγμές στην Πάρνηθα: Καίγονται σπίτια στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι – Συγκλονιστικές εικόνες

Δραματικές στιγμές στην Πάρνηθα: Καίγονται σπίτια στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι – Συγκλονιστικές εικόνες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δραματικές στιγμές στην Πάρνηθα, όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά. Στις φλόγες έχουν τυλιχθεί τα πρώτα σπίτια στην Αγία Παρασκευή στο Μενίδι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Πριν από λίγο εστάλη νέο μήνυμα από το 112 που καλεί όσους βρίσκονται στην περιοχή Αγία Παρασκευή Μενιδίου και Καποτά, να απομακρυνθούν προς το κέντρο του Μενιδίου. Γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλες τις πλευρές για να σωθούν σπίτια και να απομακρυνθούν οι κάτοικοι από το σημείο.

Μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε η φορά του ανέμου και οι φλόγες μπήκαν στον οικισμό. Η φωτιά κινείται με φοβερή ταχύτητα και συνεχώς ξεπηδούν νέα μέτωπα. Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν.

Εκτός από τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να μην καούν σπίτια στον οικισμό, η επιχείρηση επικεντρώνεται στο να μην κατευθυνθεί η πυρκαγιά προς τον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας.

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στον οικισμό Αγία Παρασκευή στο Μενίδι


Διαφήμιση - Advertisement