Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία για τον Οδυσσέα Σταμούλη: Τι έλεγε για τον γιο του, το 2021 - Gkourou.com Τραγωδία για τον Οδυσσέα Σταμούλη: Τι έλεγε για τον γιο του, το 2021

Τραγωδία για τον Οδυσσέα Σταμούλη: Τι έλεγε για τον γιο του, το 2021


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Τραγικό τέλος βρήκε ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους Ικαρίας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου.

Η σορός του μικρού αγοριού ανασύρθηκε στις 20.30 το βράδυ. Μετά την είδηση για τον άδικο χαμό του μικρού Χρήστου, έγινε γνωστό, ότι επρόκειτο για τον γιο του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη.

Μπορεί να είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, αλλά τους ένωνε ο γιος του, στον οποίο ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του. Μιλώντας στο περιοδικό "Λοιπόν" είχε πει για τον ρόλο του πατέρα:

"Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα".

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 11χρονος φόρεσε το μαγιό του, πήρε τη μάσκα του και πήγε για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι.

Η μητέρα του στη συνέχεια άρχισε να αναζητά το παιδί και δεν το έβρισκε, ενώ στις 6.30 μετέβη στο ΑΤ και στο Λιμενικό προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνισή του. Άνδρες του Λιμενικού άρχισαν να επιλαμβάνονται της υπόθεσης και να ψάχνουν το παιδί με την βοήθεια δυτών.

Στις 8.30 ώρα το βράδυ, τελικά, το παιδί βρέθηκε νεκρό, μπλεγμένο σε δίχτυα σε βάθος 2 μέτρων.

Ένας γιατρός που ήταν στο σημείο προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί με τεχνητή αναπνοή χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα στη Σάμο θα διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή του 11χρονου.


Διαφήμιση - Advertisement