Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 4/7: ΒOΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αυτοί είναι οι 2 παίκτες που περνάνε απευθείας στο Γαλάτσι - Gkourou.com Survivor spoiler 4/7: ΒOΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αυτοί είναι οι 2 παίκτες που περνάνε απευθείας στο Γαλάτσι

Survivor spoiler 4/7: ΒOΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αυτοί είναι οι 2 παίκτες που περνάνε απευθείας στο Γαλάτσι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αυτό κι αν είναι Survivor spoiler. Αυτή κι αν είναι είδηση για το Survivor. Ποιος παίκτης πάει απευθείας στο Γαλάτσι, χωρίς να χρειαστεί να περάσει καν από την ψηφοφορία του κοινού του Survivor All Star;

Το θέμα είναι πως θα υπάρξει παίκτης που πάει στο Γαλάτσι μόνο για αγωνιστικά του κριτήρια. Χωρίς να μπει καν στη διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού. Τώρα, αυτό σημαίνει πως θα είναι σίγουρα στους τρεις του ημιτελικού; Ακριβώς αυτό! Με άλλα λόγια, θα υπάρξει μια ψηφοφορία για δύο παίκτες, που θα μείνουν εκτός από τους αγώνες κατάταξης.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως από τους αγώνες κατάταξης δύο παίκτες θα φτάσουν στην τελική τριάδα χωρίς να απαιτείται ψηφοφορία. Κρίσιμοι αγώνες θα είναι αυτοί και θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια.

Ποιος είναι οι 2 παίκτες που θα φτάσουν στην τελική τριάδα χωρίς να περάσει καν από την ψηφοφορία του κοινού;

Ο Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη κερδίζουν τους αγώνες κατάταξης και περνάνε απευθείας στην τελική τριάδα.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος θα τεθούν σε ψηφοφορία  κοινού για το ποιος από τους δύο θα παραμείνει στο παιχνίδι.

ΒΟΜΒΑ!!!!!!

Survivor Spoiler 1/7: Τεράστιο μπαμ… Κι άλλο φαβορί εκτός!


Διαφήμιση - Advertisement