Διαφήμιση - Advertisement
Τέμπη - Καταγγελία βόμβα από τον επιθεωρητή Λάρισας: Ένας σταθμάρχης έφυγε από τη βάρδια τη μοιραία νύχτα - Gkourou.com Τέμπη - Καταγγελία βόμβα από τον επιθεωρητή Λάρισας: Ένας σταθμάρχης έφυγε από τη βάρδια τη μοιραία νύχτα

Τέμπη - Καταγγελία βόμβα από τον επιθεωρητή Λάρισας: Ένας σταθμάρχης έφυγε από τη βάρδια τη μοιραία νύχτα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στην αντεπίθεση περνά ο επιθεωρητής Λάρισα που τέθηκε σε αργία ως ο άνθρωπος που τοποθέτησε μόνο του τον 59χρονο σταθμάρχη στη νυχτερινή βάρδια που σημειώθηκε η τραγωδία στα Τέμπη, αν και είχε πολύ μικρή προϋπηρεσία.

Όπως αναφέρει το OPEN η απόφαση για να τεθεί σε αργεία στερείται νομικής βάσης και θα απαντήσει με στοιχεία όταν εκδοθεί η επίσημη αιτιολόγησή της.

Σύμφωνα με όσα λέει ο επιθεωρητής, το φύλλο μηνιαίων παρουσιών που έχει καταθέσει, προβλέπει ότι στη νυχτερινή βάρδια θα έπρεπε να εργάζονται 3 σταθμάρχες.

Ένας θα σχολάει κανονικά στις 11 το βράδυ και οι άλλοι δύο να έχουν βάρδια από τις 10 το βράδυ μέχρι και τις 7 το πρωί. Ο εμπειρότερος όμως εκ των όπως καταγγέλει ο επιθεωρητής δεν έμεινε στη θέση του με αποτέλεσμα ο άπειρος 59χρονος να μείνει μόνος στη βάρδια.

Παράλλήλα ο επιθεωρητής επιρρίπτει ευθύνες και στον σταθμάρχης των Νέων Πόρων, ο οποίος όπως σημειώνει είδε τις δύο αμαξοστοιχίες να κινούνται στην ίδια γραμμή στον πίνακα διαχείρισης κυκλοφορίας, το ανέφερε, αλλά δεν σήμανε συναγερμό όπως όφειλε, ώστε να αντιληφθεί ο 59χρονος το μοιραίο του λάθος.


Διαφήμιση - Advertisement