Διαφήμιση - Advertisement
Τουρισμός για Όλους 2022: Έγινε η κλήρωση - Gkourou.com Τουρισμός για Όλους 2022: Έγινε η κλήρωση

Τουρισμός για Όλους 2022: Έγινε η κλήρωση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Έγινε η κλήρωση και μέχρι την Τετάρτη (27/7) θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2022, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Μάλιστα, το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες.

Όπως είπε η κυρία Ζαχαράκη, 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα ενώ τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση, προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.

Υπενθυμίζεται, ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ, που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Πού θα αναρτηθούν οι λίστες με τους δικαιούχους 

Ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων για τους οποίους θα εκδοθεί η ψηφιακή χρεωστική κάρτα διαμορφώνεται με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από τον ανωτέρω Προσωρινό Πίνακα. Ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων και ο Πίνακας μη κληρωθέντων ή αποκλεισθέντων καταρτίζονται με απόφαση του Φορέα Υλοποίησης. Ο Προσωρινός Πίνακας Δικαιούχων και ο οριστικός πίνακας δικαιούχων αναρτώνται στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού (www.mintour.gov.gr) και στον ιστότοπο του Φορέα Υλοποίησης (www.ktpae.gr).

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement