Διαφήμιση - Advertisement
Ράδιο Αρβύλα: Στον «αέρα» η εκπομπή μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Πιθανόν να «κοπεί» - Gkourou.com Ράδιο Αρβύλα: Στον «αέρα» η εκπομπή μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Πιθανόν να «κοπεί»

Ράδιο Αρβύλα: Στον «αέρα» η εκπομπή μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Πιθανόν να «κοπεί»


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη της υπόθεσης του revenge porn, για το οποίο κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα του ΑΝΤ1. Η εκπομπή της Δευτέρας (13.12) προβλήθηκε και ολοκληρώθηκε σε φορτισμένο κλίμα, με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να είναι σε πολύ δύσκολη θέση και να μην θυμίζουν σε τίποτα την παρέα που συντροφεύει εδώ και πολλά χρόνια τα βράδια των τηλεθεατών. Ακόμα και στα χιουμοριστικά βίντεο της εκπομπής, τα οποία συνήθως γίνονται viral, οι αντιδράσεις τους ήταν ενδεικτικές της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης στο φινάλε της εκπομπής, δεν αποκλείεται ακόμα και να σταματήσει η προβολή της. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Όπως είπε, η τρέχουσα εβδομάδα έτσι κι αλλιώς θα ήταν η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα που η εκπομπή θα προβαλλόταν κανονικά, συνεπώς με το νέο έτος θα έχουμε την οριστική απάντηση για το αν θα «κοπεί» ή όχι το Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement