Διαφήμιση - Advertisement
Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής (vid) - Gkourou.com Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής (vid)

Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής (vid)


Διαφήμιση - Advertisement


Η σχετική ανακοίνωση είχε γίνει αρκετό καιρό πριν μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ. Όπως έχει γίνει γνωστό το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που έχει καταγράψει πολλές επιτυχημένες συμμετοχές και με άλλες χώρες.
Την σκηνική παρουσία της νεαρής τραγουδίστριας θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, master του διαγωνισμού. Ο γνωστός χορογράφος είναι εκείνος που είχε επιμεληθεί την σκηνική παρουσία της Έλενας Παπαρίζου το 2005 οπότε και η Ελλάδα κέρδισε για πρώτη και μοναδική φορά τον διαγωνισμό.
Την Κυριακή μέσω της ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ παρουσιάστηκε επισήμως και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό του Ρότερνταμ.
Το τραγούδι «Supergirl» είναι ένα ποπ κομμάτι με αρκετά έθνικ στοιχεία. Όπως σημείωσε σχετικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος η νεαρή τραγουδίστρια έχει δυνατή φωνή και χροιά και ήθελα να βρουν ένα τραγούδι που να ταιριάζει στη φωνή της.

Διαφήμιση - Advertisement